Kids & jeugd

Spelenderwijs leren skiën? Skiën beoefenen als sport?
Skischool Drachten is de bestemming voor skilessen voor kinderen en jeugd.
Skiën op de rollerbaan is voor iedere leeftijd geschikt.
En extra leuk na afloop van de skiles mogen de kinderen nog even sleeën op de rodelbaan.

Kinderlessen

Voor de allerjongsten staan de zaterdag en zondag centraal. Wij zorgen er zoveel mogelijk voor dat de kinderen met leeftijds- en niveaugenootjes op de baan staan. Op deze manier kunnen we de kinderen op een speelse manier leren skiën.

Kinderlessen kunnen vanaf 5 jaar gevolgd worden. De kinderlessen bestaan uit 3 maal 10 minuten skiën en worden gevolgd door middel van een reguliere leskaart.

Voor kinderen jonger dan 5 jaar adviseren wij om een privéles te boeken. Een privéles bestaat uit 3 maal 10 minuten skiën en de leraar staat dan alleen met uw kind op de baan. Hierdoor heeft de leraar alle aandacht voor de kleintjes en kunnen we uw kind de beste ski-ervaring geven.

Skiteam 7 - 25 jaar

Voor als je van skiën, sneeuw, sport en gezelligheid houdt, en iets meer wilt dan die ene week sneeuwvakantie, heeft Skischool Drachten nu de mogelijkheid om wekelijks deze sport te beoefenen. Het skiteam is bedoeld voor skiërs die in een gezellige sfeer hun skivaardigheden willen verbeteren. Iedere week fanatieke trainingen op de rollerbaan willen volgen en die het leuk vinden om nieuwe vaardigheden te leren zoals achteruit skiën.

De cursus is opgedeeld in 2 categorieën:
Vrijdag 18.00 – 19.00 uur: kinderen vanaf 7 jaar gemiddeld niveau
Vrijdag 19.00 – 20.00 uur: jeugd t/m 25 jaar gevorderd niveau

De cursus bestaat uit 18 trainingen op de vrijdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Vrijdag 16 oktober 2020 gaat de cursus van start. De laatste training is 26 maart 2021. De volgende dagen zijn er geen trainingen: 20 nov, 18 en 25 dec, 1 jan, 19 en 26 feb.

Deelname aan het skiteam: € 350,- p.p.*

*De gemiste lessen van de cursussen kunnen niet op een ander moment ingehaald worden.